Ook dit jaar heeft u weer de mogelijkheid om uw machine voor winteronderhoud aan te bieden

Waarom een onderhoudsbeurt voor uw machine?

Meestal staat een tuinmachine gedurende de winter stil. Dit is een uitgelezen mogelijkheid om een onderhoudsbeurt aan uw machine te laten uitvoeren. Tijdens de onderhoudsbeurt worden alle functies van uw machine gecontroleerd en waar nodig worden er onderdelen vervangen. Hierdoor komt u in het voorjaar niet voor verrassingen te staan als u de machine weer nodig heeft.

Wat gebeurt er tijdens de onderhoudsbeurt?

Bij een grote beurt wordt uw machine geheel gereinigd en voeren wij naast het noodzakelijke onderhoud ook preventief onderhoud uit, waardoor wij u voorjaarsgarantie kunnen geven. Deze garantie houdt in dat eventuele opstartproblemen in het voorjaar (tot en met mei 2019) kosteloos door ons worden verholpen. Eventueel benodigde onderdelen vallen niet onder deze garantie.

Bij een kleine beurt voeren wij enkel het noodzakelijke onderhoud uit. Hierdoor kunnen wij echter geen voorjaarsgarantie verlenen.

Hoe meldt u uw machine aan voor het onderhoud?

Via het aanmeldformulier.

Vervolgens heeft u de volgende opties:

• Uw machine zelf aanleveren:

Indien u de machine zelf wilt brengen kunt u dit het beste zo vroeg mogelijk doen om wachttijd in het voorjaar te voorkomen. Zodra uw machine gereed is nemen wij contact met u op zodat u uw machine weer op kunt halen. Desgewenst kunt u voor het vervoer gratis gebruik maken van de BECX aanhanger (1.25 x 2.45m) Neem hiervoor contact met ons op.

• Uw machine laten ophalen:

Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw machine op te laten halen.
Wanneer u uw machine aanmeldt vóór 20 november 2018 en per direct beschikbaar stelt voor onderhoud, kunnen wij garanderen, gezien de steeds korter wordende winters, dat uw machine voor 1 april weer bij u terug is. Uiteraard kunt u ook na deze datum uw machine nog aanmelden. U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail/sms zodra wij u aanmelding hebben ontvangen. Vervolgens zal uw machine opgenomen worden in onze planning en nemen wij in de loop van de winter contact met u op over het ophalen en retourneren van uw machine. Hier vindt u de tarieven van de transportkosten

We zien uw aanmelding graag tegemoet.

Mocht u nog vragen hebben over de winterbeurt en/of transportkosten, neem dan telefonisch contact met ons op. Tel. 013-5131140