Ook dit jaar bieden wij u weer de mogelijkheid om uw machine voor winteronderhoud aan te bieden.

Waarom een winterbeurt voor uw machine?

Meestal staat een tuinmachine gedurende de winter stil. Dit is een uitgelezen mogelijkheid om een onderhoudsbeurt aan uw machine te laten uitvoeren. Tijdens de winterbeurt worden alle functies van uw
machine gecontroleerd en waar nodig worden er onderdelen vervangen. Hierdoor komt u in het voorjaar niet voor verrassingen te staan als u de machine weer nodig heeft.

Wat gebeurt er tijdens de onderhoudsbeurt?

Bij een grote winterbeurt wordt uw machine geheel gereinigd en voeren wij naast het noodzakelijke onderhoud ook preventief onderhoud uit, waardoor wij u voorjaarsgarantie kunnen geven. Deze garantie
houdt in dat eventuele opstartproblemen in het voorjaar (tot en met mei 2019) kosteloos door ons worden verholpen. Eventueel benodigde onderdelen vallen niet onder deze garantie.

Bij een kleine winterbeurt voeren wij enkel het noodzakelijke onderhoud uit. Hierdoor kunnen wij echter geen voorjaarsgarantie verlenen.

Hoe meldt u uw machine(s) aan voor het onderhoud?

Via het aanmeldformulier.

Vervolgens heeft u de volgende opties:

• Uw machine zelf aanleveren:

Indien u de machine zelf wilt brengen kunt u dit het beste zo vroeg mogelijk doen om wachttijd in het voorjaar te voorkomen. Zodra uw machine gereed is nemen wij contact met u op zodat u uw machine(s) weer op kunt halen. Desgewenst kunt u voor het vervoer gratis gebruik maken van de BECX aanhanger (1.25 x 2.45m) Neem hiervoor contact met ons op.

• Uw machine laten ophalen:

Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw machine op te laten halen.
Wanneer u uw machine aanmeldt vóór 20 november 2018 en per direct beschikbaar stelt voor onderhoud, krijgt u 50% korting op de transportkosten. Let op: Transportkosten worden berekend per op te halen machine. Uiteraard kunt u ook na deze datum uw machine nog aanmelden. Er worden dan echter wel volledige transportkosten berekend. Deze kosten kunt u terugvinden op onze website. Nadat wij u aanmelding hebben ontvangen wordt uw machine opgenomen in de planning. Vervolgens nemen wij dan in de loop van de winter contact met u op over het ophalen en retourneren van uw machine.

Als uw machine voor 15 december 2018 bij ons is aangemeld, dan zorgen wij dat uw machine vóór 1 april 2019 weer bij u terug is.

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet.

Mocht u nog vragen hebben over de winterbeurt en/of transportkosten, neem dan telefonisch contact met ons op. Tel. 013-5131140.

Mocht u nog vragen hebben over de winterbeurt en/of transportkosten, neem dan telefonisch contact met ons op. Tel. 013-5131140