STIHL & VIKING Catalogus 2015

Ze zijn er weer, de STIHL en VIKING catalogi van 2015. In de STIHL catalogus vindt u alle producten van STIHL, van de zwaarste motorzaag tot de kleinste vijl. De VIKING catalogus bevat alles van de simpelste loopmaaier tot de krachtigste hakselaar. Alle technische specificaties staan erin vermeld. Meer nog: ze staan per productcategorie in een handige tabel. Zo vergelijkt u in één oogopslag de producten en hun features en prijzen. Daardoor is de catalogus een onmisbaar instrument voor al wie een STIHL of VIKING machine of onderdeel wil aankopen.

De STIHL & VIKING catalogus: meer dan zomaar de STIHL & VIKING prijzen
De STIHL en VIKING catalogi bevatten ook een heel aantal tips voor wie in de tuin of het bos aan de slag moet. Het zijn stuk voor stuk handige tips van professionals, die ervoor zorgen dat u nog beter, sneller en efficiënter met uw STIHL of VIKING machine aan de slag gaat.

De STIHL catalogus 2015: download hem gratis
U kunt de STIHL catalogus hier online doorbladeren. De VIKING catalogus is hier te vinden. U kunt de beide catalogi ook gratis downloaden in pdf-formaat. Hebt u liever een papieren versie? Klik dan hier om die gratis aan te vragen.