Service

BUITEN GEWOON BECX biedt haar klanten tal van extra services. Naast de vakkundige en snelle reparatie in de werkplaats en de grote voorraad onderdelen, is er bijvoorbeeld een uitgebreide garantieregeling. Daarnaast stuurt het bedrijf haar klanten in de wintermaanden jaarlijks een herinneringskaart voor het onderhoud van een machine. Geen sinecure als je bedenkt dat het klantenbestand meer dan 20.000 klanten omvat.

Extra service levert het bedrijf ook door haar deskundige advisering. De verkopers van BUITEN GEWOON BECX houden geen pakkende praatjes om zoveel mogelijk te verkopen, maar luisteren naar de wens van de klant en verkopen vervolgens wat hij werkelijk nodig heeft. Een andere service betreft kennisoverdracht. Op de tweede verdieping van het pand in Moergestel is een instructielokaal ingericht waar klanten cursussen kunnen volgen of uitleg kunnen krijgen over het gebruik van bepaalde machines.

Onderdelenmagazijn

Het onderdelenmagazijn van BUITEN GEWOON BECX is erg uitgebreid. Een van de belangrijkste kernwaarden van het bedrijf is de klantvriendelijkheid. We vinden dat klanten bij de onderdelen- en servicebalie snel en op vakkundige wijze moeten worden geholpen. Dit geldt zowel voor particuliere als professionele klanten. Waar mogelijk houden we van alle machines vitale onderdelen op voorraad. Service vinden we nu eenmaal uitermate belangrijk.

magazijn-300x134

Nachtkluis

In ons pand aan de A58 hebben wij een nachtkluis voor het ontvangen van nachtleveringen van leveranciers, waarmee wij zo snel mogelijk over bestelde goederen kunnen beschikken. Hierdoor kunt u nog sneller geholpen worden met uw onderdelen.

Wagenpark

Wij hebben een zeer uitgebreid wagenpark om zowel grote als kleine machines te vervoeren. Een aantal daarvan zijn volledig ingericht als servicewagens om reparaties ter plaatse uit te kunnen voeren.
wagenpark

Quickservice

Aan de voorkant van het pand hebben wij een Quickservice. Hier kunt u rechtstreeks naar binnen gaan voor een kleine reparatie of bijvoorbeeld het slijpen van een motorzaagketting. In de meeste gevallen doen wij dit terwijl u wacht.

Werkplaats

De werkplaats van 500 vierkante meter is ingericht met de meest moderne apparatuur en voorzieningen. De ruimte beschikt over meerdere hefbruggen voor de reparatie en onderhoud van groot materieel, een constructieruimte voor het las- en boorwerk en meerdere werkbanken voor kleiner materieel.

We hebben naast deze, goed uitgeruste werkplaats, zeer vakbekwaam personeel. U kunt vertrouwen op snel en adequaat herstel van uw machine tegen een prima prijs. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het goede adres. Gedurende de winterperiode halen wij graag uw machine op, onderhouden deze en brengen hem weer bij u terug. Klaar voor weer een nieuw seizoen zorgeloos gebruik!

Heggenscharen zijn voor ons uiteraard geen probleem en wij zorgen er voor dat u er zorgeloos op los kunt knippen! Ook hebben wij professionele kettingslijpmachines staan, waarmee wij uw ketting snel slijpen waardoor u binnen mum van tijd weer aan het zagen kunt! Voor een slijpbeurt of een kleine reparatie kunt u terecht aan onze Quickserivce-balie, alwaar onder het genot van een kopje koffie even kunt wachten op uw machine.