BUITEN GEWOON BECX richt zich op verkoop, reparatie, verhuur en ontwikkeling van tuin- en parkmachines en gereedschappen. Tot onze klantenkring behoren golfclubs, campings, overheidsinstellingen, hoveniersbedrijven en vele particulieren.

Wij zijn dealer van diverse gerenommeerde merken zoals Iseki, Stiga, Wolf-Garten, Stihl en Timberwolf. Tevens zijn wij aangesteld als regionaal servicecentrum voor HONDA in de provincie Noord-Brabant.

Sinds juni 2005 zijn wij gevestigd in een nieuw bedrijfspand op een aantrekkelijke zichtlocatie langs de snelweg Eindhoven-Tilburg.

Showroom

In onze 1500 m2 grote showroom in Moergestel staat een keur van nieuwe en gebruikte machines, afgestemd op alle voorkomende situaties. Loop er eens binnen en bekijk samen met ons welke voor u de meest geschikte machine is. Een advies van ons kost u niets maar kan u wel veel geld besparen. En als u dat in alle rust wilt doen, vermijdt u dan zoveel mogelijk het voorjaar en de vakantieperiodes.

Werkplaats

In onze moderne werkplaats in Moergestel van 500 m2 staan vakbekwame monteurs dagelijks tot uw dienst om kleine of grote reparaties te verrichten. Zij beschikken over de modernste slijpbanken en gereedschappen waarmee zij u uitstekend van dienst kunnen zijn. Op kleine reparaties kunt u meestal wachten onder het genot van een kopje koffie. Voor reparaties bij u aan huis staan onze servicewagens dagelijks klaar. De meest aangewezen tijd voor grote reparaties is het najaar en de winter.

Ons 400 m2 grote onderdelenmagazijn omvat een collectie van meer dan 10.000 verschillende onderdelen waarmee wij u meestal direct van dienst kunnen zijn.

Ontwikkeling

Sinds 2007 zijn we onder de naam Becx Machines bezig met het ontwikkelen van eigen machines. Na de ontwikkeling en het succes van de eerste heggensnoeier, de HS130HR, zijn er in een korte tijd een aantal machines meer ontwikkeld en op de markt gebracht. Zie voor het complete programma onze Becx Machines website.

Openingstijden

Ma-Vr:  8.30 - 17.30
Za:  8.00 - 16.00

Zo:  Gesloten