Nieuw: het STIHL COMPACT AccuSysteem voor de particuliere gebruiker

Vanaf nu zijn ze bij ons te verkrijgen: de nieuwe machines van het STIHL COMPACT AccuSysteem. Een nieuw modulair accusysteem voor de particuliere gebruikers. Door de aantrekkelijke prijs van slechts € 249,- voor een machine, inclusief accu en lader, is een accumachine voor iedereen veel toegankelijker geworden. Het systeem is vanaf nu leverbaar met vier producten: een kettingzaag, een kantenmaaier, een heggenschaar en een bladblazer.
Elke machine wordt aangedreven door één van de twee nieuwe accu’s (de AK 10 en AK 20) die opgeladen worden door de AL 101 acculader. De machines zijn zowel los, als in een set verkrijgbaar, net als de bijbehorende accu’s. Door de ontwikkeling van deze nieuwe accumachines zijn gehoorbescherming en ook uitlaatgassen verleden tijd. Met een looptijd tot wel 60 minuten, kunt u zonder stoppen de hele tuin onderhouden. In theorie zijn twee accu’s voldoende om de klok rond, zonder pauze, in een gemiddelde tuin te werken. Terwijl de eerste batterij in gebruik is, wordt de tweede opgeladen.
Het COMPACT AccuSysteem bestaat uit de volgende onderdelen:

Pure kracht: de accukettingzaag STIHL MSA 120 C-BQ
De compacte, lichte accukettingzaag weegt slechts 2,6 kg (zonder accu). Deze machine is ideaal voor het zagen van takken in de tuin en het verzagen van brandhout.

Nauwkeurig trimwerk: de accuheggenschaar STIHL HSA 56
Een lichte en evenwichtige machine waarmee het trimmen van kleinere heggen en struiken kinderspel wordt.

Professioneel trimmen van hoeken en kanten: de accu kantenmaaier STIHL FSA 56
Gras maaien in de tuin of op een terrein wordt een aangename klus met dit perfect uitgebalanceerde tuingereedschap.

Opgeruimd staat netjes: de accubladblazer STIHL BGA 56
Deze lichte maar krachtige blazer blaast moeiteloos blad- en snoeiafval van uw gazon en paden.

Slechts twee accu’s nodig: de AK 10 en AK 20
De AK 10- en AK 20-accu’s van STIHL zijn te gebruiken met alle machines van het COMPACT AccuSysteem. De AK 10 heeft een capaciteit van 1,6 Ah, terwijl de AK 20 met een capaciteit van 3,2 Ah een dubbele looptijd heeft.