Nu bij ons te verkrijgen: De MAUKI GX 200 muizen- en mollenverdelger.

Beslissende voordelen:

  • 100% succes
  • Industriemotor
  • Met benzinepomp
  • Grote reikwijdte
  • Vuurverzinkte kar
  • Geen gevaar voor vogels en katten

Gebruik:

De MAUKI is een zeer effectieve en betrouwbare muizen-doder, die ook bij grote woelmuisplagen kan worden gebruikt. Deze bestrijdingsmethode levert geen gevaar op voor katten, roofvogels, vossen en andere nuttige dieren.

Constructie:

De robuuste en handige kar is vuurverzinkt en voorzien van een rookstolp en een sondeerstaaf. De sterke 5,5 pk Honda-motor is in overeenstemming met de modernste technologie, heeft een lange levensduur en is makkelijk te onderhouden. Voor de veiligheid van de gebruiker kan de gasontwikkeling uitgezet worden als de machine naar een andere plek wordt gereden.

Technische eigenschappen:

Model: MAUKI GX 200
Motor: Honda 200 cm3
Vermogen: 4,1 kW / 5,5 pk
L / B / H: 126 / 59 / 64 cm
Gewicht: 37 kg

Werking

Met een bezinepomp wordt een mengsel van benzine en diesel aangezogen, exact gedoseerd in de speciale geluidsdemper gespoten en daar verdampt. Deze rook wordt via een flexibele metalen slang en een stolp in het gangenstelsel gebracht. De hoe druk van de industriemotor zorget voor een snelle rookverspreiding en de aanwezige zuurstof wordt uit het gangenstelsel geperst. Het ongedierte kan niet ontkomen. Binnen enkele seconden worden de ademwegen verlamd. Dit leidt tot een snelle en pijnloze dood. Als een verdoofde of dod muis door een kat of een roofvogel wordt gegeten, bestaat er geen gevaar van een secundaire vergiftiging.