VIKING MT5097

Inruilkorting op VIKING MT 5097 en MB 248T

Tot en met 30 september 2014 krijgt u een gegarandeerde inruilkorting op de MT 248 T en MT 5097 van Viking.  Als u in deze periode langs komt bij Becx Tuinmachines voor een van deze machines krijgt u gegarandeerd respectievelijk €100 en €750 op uw loop- of zitmaaier. Bent u dus toe aan een nieuwe zit- of loopmaaier van goede kwaliteit? Kom dan voor 30 september langs bij Becx Tuinmachines; De Sonman 35 in Moergestel. Of bel: 013 513 11 40

MT 5097
Neem plaats in de geveerde stoel, instelbaar op elke lichaamslengte. Sleutel omdraaien en de motor loopt. Vanaf hier heeft men alles in de hand: vooruit-achteruit-schakelmechanisme bij het stuurwiel, de snijhoogteverstelling, messenkoppeling en de handgreep voor het eenvoudig ledigen van de opvangbox. Bovendien zorgen de bediening met één pedaal en de directe besturing voor een tot nu toe ongeëvenaard comfort bij het rijden, manoeuvreren en maaien.
inruil_loopmaaier-kopie-lang

MB 248 T
De MB 248 T brengt snel orde op zaken op middelgrote oppervlakken. De snijhoogte kan vooraf worden ingesteld via de centrale snijhoogteverstelling in zeven standen. Het maaien in kleinere hoekjes wordt gemakkelijk dankzij de compacte vorm van de maaier. De stabiele grasopvangbox heeft een inhoud van 55 liter en kan heel gemakkelijk worden geleegd. En de comfortabele wielaandrijving zorgt voor extra tempo.

inruil_loopmaaier-kopie-lang