BUITEN GEWOON BECX & voorjaarsshow

Becx Tuinmachines in Moergestel is dé A-merk specialist bij uitstek van tuin- en reinigingsmachines en tuingereedschap. Hoveniers, groenvoorzieners en andere professionele gebruikers uit de wijde omtrek weten de weg naar het bedrijf al ruim 40 jaar te vinden. Maar de Brabantse tuinmachinespecialist is er ook voor particuliere tuinliefhebbers. Daarom prijkt voortaan een nieuwe naam op de gevel:  BUITEN GEWOON BECX.

Van snoeischaar tot zitmaaier en van spade tot kettingzaag, voor alles wat nodig is om buiten aan de slag te gaan is Becx er gewoon. BUITEN GEWOON BECX biedt de beste merken in zowel tuinmachines, tuingereedschap als reinigingsapparatuur. In de ruime showroom staan alle modellen over twee verdiepingen overzichtelijk opgesteld. Vaak is een demonstratie ter plaatse geen probleem. Met een eigen reparatie- en servicedienst zijn klanten verzekerd van snel en vakkundig onderhoud. Bij de Quick Service worden werkzaamheden vaak verricht terwijl de klant wacht.

BUITEN GEWOON BECX verkoopt niet alleen topmerken, maar verhuurt deze ook. Elektrische tuinmachines op 230 volt of brandstof-aangedreven, zoals verticuteermachines, trilplaten, veegmachines en tuinfrezen. Verder beschikt het moderne bedrijf over een uitgebreide afdeling reinigingsmachines en –middelen voor thuis of bedrijf.

Bezoekers zijn 6 dagen per week van harte welkom en kunnen gratis voor de deur parkeren.

Om de naamswijziging te introduceren worden er twee open dagen georganiseerd. Hierbij zullen er diverse demonstraties gedaan worden op het buitenterrein. U kunt vrijblijvend deelnemen aan diverse activiteiten waar leuke prijzen mee te winnen zijn. In de winkel kunt u profiteren van diverse acties en staat er een kopje koffie voor u klaar. Ook zullen kinderen zich goed kunnen vermaken. U bent van harte welkom!

De open dagen zijn op:

– zaterdag 16 april van 10.00 uur tot 16.00 uur.
– zondag 17 april van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Kom langs en maak kennis met het team van BUITEN GEWOON BECX.

4-20160405-153008-DSC03968-R2_kl_1000x660