Billy Goat QV blad- en grofvuilzuiger.

De QV is een blad- en grofvuilzuiger, perfect voor de professionele gebruiker voor binnen en buiten werk, voor het ruimen in stoffige of natte herfst omstandigheden. Deze machine is inzetbaar bij: winkelcentra – maneges – begraafplaatsen – tennisbanen – kunstgrasvelden – parkeerterreinen – bedrijfshallen en tuinen voor het ruimen van blik – papier – heggenknipsel – blad en ander groenafval.
De machine kan hydrostatisch worden aangedreven, met traploos regelbare snelheid voor- en achteruit. In deze uitvoering beschikt de machine ook over stuurondersteuning waarbij linker en rechteraandrijfwiel d.m.v. ontkoppeling afzonderlijk aangedreven kan worden, hierdoor wordt het manoeuvreren in krappe ruimtes vergemakkelijkt.
Deze zuiger is extreem stil in vergelijking met de concurrenten (96 dB).
De machine is standaard uitgevoerd met: cycloon werking in de opvangbak hierdoor minder stofuitstoot – statische stofsok voor binnen werkzaamheden – 6-bladig pantserstalen waaier met verkleiningscapaciteit – ritsloze opvangzak, eenvoudig met snelsluiting te bevestigen – robuuste zwenkwielen voor licht en eenvoudig manoeuvreren en kantelbaar magnetische afsluitklep van de zuigmond.

Er zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar:

Model Vermogen Motor Opvangzak Inhoud Breed
QV550 H 5,5pk GX 160 Honda Nylon&Stofzak 230 ltr 84 cm
Volgende modellen zijn zelfrijdend uitgevoerd, hydrostatisch traploos aangedreven.
QV550 H 5,5pk GX 160 Honda Nylon&Stofzak 230 ltr 84 cm
QV550 H 9,0pk GX 270 Honda Nylon&Stofzak 230 ltr 84 cm