Met het onstuimige weer in Nederland is het belangrijk strooizout op voorraad te hebben, maar ook droog op te slaan. Om deze reden hebben wij zoutkisten in ons assortiment. Hiermee kunt u buiten uw schuur of opslag zout opslaan zonder dat dit blootgesteld wordt aan het onstuimige weer. Bij Becx Tuinmachines verkopen we zoutkisten van de merken BestBoxx en Cemo.

De BestBoxx GVK producten (glasvezel versterkt polyester) worden speciaal gemaakt, met de beste zorg. De GVK producten zijn uiteraard vormvast, komen in licht grijs en oranje (maar een eigen kleur én logo behoort tot de mogelijkheden) en zijn Uv-bestendig.

De BestBoxx PE producten (polyethyleen) komen uit verschillende landen en zijn met de beste zorg uitgekozen op kwaliteit, prijs en levertijd. De multifunctionele opslagkisten, de opslagkisten en bouwkuipen en de opvangbakken (milieubakken) behoren tot de aller besten die er op de markt te krijgen zijn. Daarnaast zijn ze Uv-bestendig.

De glasvezelversterkte kisten van Cemo zijn ook van uitstekende kwaliteit. Deze zoutkisten zijn vormvast, corrosiebestendig, en opgewassen tegen de Nederlandse weersomstandigheden. Door de eenvoudige en snelle montage zijn ze makkelijk te plaatsen.

De door ons verkocht zoutkisten zijn beschikbaar in capaciteiten van 100 tot 1100 liter en zijn, afhankelijk van de uitvoering eventueel uit te voeren met een slot. Een indicatie van ons aanbod ziet u hieronder, heeft u vragen of zoekt u een andere kist dan hieronder vermeld staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.