13,14 en 15 Sept 2011; Demodagen Papendal

Bezoek deze dagen onze stand op Papendal. Er worden merken als hier, Belos, Alitrak en natuurlijk Becx Machines vertoond! Dus voor een praatje en een lekker bakje koffie bezoekt u ons op stand nr. 360 in de “Groene Zone”.

 

 

Verschillende nieuwe en beproefde machines zullen geëxposeerd en gedemonstreerd worden! Op de website betreffende deze dagen is meer informatie te vinden.

Becx HS130HR heggensnoeier.

Deze machine heeft in de twee jaar dat hij op de markt is vele mensen versteld doen staan met zijn grote capaciteit en uitstekend snoeikwaliteit. Inmiddels zijn er 80 tevreden eindgebruikers.

De nieuwe Becx HS150HR heggensnoeier

Deze heeft dezelfde kenmerken als de HS 130 HR. Veilig en een perfect knipresultaat door het gepatenteerde dubbele messysteem met scharnierende veiligheidsmessen, betrouwbaar, kostenbesparend, grote capaciteit en een laag geluidniveau. De HS150HR heeft een werkbreedte van 150cm en kan takken snoeien tot 3,5cm.

De nieuwe Becx OBKS 45-90 onkruidborstel/kantensnijder

Dit is een geheel nieuwe machine voor het onkruid borstelen in combinatie met kanten snijden. De machine is voor montage aan de voorzijde op een trekker, werktuigdrager en loader.